Miért éppen a CsereMatyi Családi Napközi?

Pár szóban rólunk és a gondolatról, ami megszületett:

Kisebb-nagyobb felmérések után, és mert keresték a környéken élő fiatal szülők ezt gyermekfelügyeleti formát, elszántuk magunkat belevágjunk egy nagyon jól hangzó pályázatba, amit a Dunabogdány és környékén élő szülőknek segítséget nyújtó a napközbeni gyermekfelügyeletre írtak ki.

2013. Decemberében kinyitotta kapuit a Kossuth Lajos 2. szám alatt lévő épület. Kicsit még megszeppenve, de minden erővel azon fáradoztak dolgozóink, hogy megteremtsék a környék legjobb családi napköziét… csakis a gyermekek miatt és hogy segítsünk a környékén élő Dunabogdány, Dömös, Pilismarót, Visegrád, Tahitótfalu, Leányfalu, és sorolhatnám a falvakat, tehát azoknak az Anyukáknak, Apukáknak, akik gyermekeik napközbeni elhelyezésekor gyakran gondokkal küzdenek.

Kis létszámú családi napközinkben fogadjuk az 1-3 év közötti gyermekedet, ahol sokat kirándulunk, játszunk, énekelünk, bölcsődei foglalkozásokkal töltjük napjainkat. Ajánljuk ezt azoknak a gyermekeknek, akik most ismerkednek a közösségi élettel, mert kis létszámú csoportban (7 fő/csop.) könnyebben valósul meg a gyermek beilleszkedése. De ajánljuk továbbá azon Szülőknek is, akik gyermeküket heti egy-két alkalommal, esetleg egy-egy fél napra szeretnék biztos, szerető, gondoskodó környezetben tudni Dunabogdányi gyermekházunkban.

1-3 éves gyermekeket várunk családi napközi keretein belül. A családi napközinkben jelen pillanatban 2 csoport üzemel a Moha csoport 1-2 éves korosztály, és a Páfrány csoport 2-3 éves korosztály. A gyermekek napjait képzett gondozók teszik vidámmá, változatossá.

A gyermekek egyéni szükségleteit szem előtt tartva, minden gyermeket el tudunk látni. Értjük ez alatt az étel allergiában szenvedőket, vagy az egyéni gondozást igénylő gyermekek ellátását.

Árainkat is a családi kassza méreteihez igazítottuk.

Gyertek és látogassatok meg minket mihamarabb, szeretettel várunk Benneteket!

Üdvözlettel:

Heincz-Kocsis Edina